Coffee on Wheels

UTRECHT

Locatie

Utrecht
Barista: Marcel Tenhagen

Telefoonnummer

Email adres

Mobiele koffiebar Utrecht & Baristaservice

Marcel Tenhagen
Op zoek naar een bijzondere manier om je gasten te verrassen met ambachtelijk bereide espresso, latte of cappuccino?

Ik ben Marcel Tenhagen, gecertificeerd barista. Ik heb een grote liefde voor koffie en dus voor Italië, waar op elke hoek van de straat heerlijke caffè te drinken is.

Mijn klassieke Fiat 900E Panorama is prachtig gerestaureerd en omgebouwd tot mobiele koffiebar. Hiermee ben ik een eyecatcher op beurzen en events, zowel buiten als binnen. Een ingang van 1.50 meter breed is groot genoeg voor mijn Fiat.

Lees verder!

Coffee on Wheels all-inclusive koffie & thee op uw evenement
Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Utrecht biedt Barista Marcel Tenhagen verse koffiecatering met zijn klassieke Fiat koffiebar. Deze Fiat Panorama is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint “La Dolce Vita” op uw locatie!

Coffee on Wheels Utrecht diensten
U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista’s inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen

Graag tot caffè,

Marcel Tenhagen,
Coffee on Wheels Utrecht

@coffeeonwheelsutrecht

Meer informatie