COW Utrecht

06 – 4715 8500

Mail direct

Informatie opvragen?

  Wil je mij *

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Marcel Tenhagen | Coffee on Wheels Utrecht

  Met mijn unieke mobiele koffiebar verzorg ik graag vol enthousiasme heerlijke ambachtelijke koffies op zakelijke en particuliere evenementen.

  Je kunt mij herkennen als de barista met de hoed. Enthousiast, klantvriendelijk en altijd in voor een gesprek met klanten.

  Mijn klassieke Fiat 900E Panorama bus is omgebouwd tot koffiebar en is een echte eyecatcher op je beurs, evenement of bruiloft.

  De beleving en de passie die ze in Italië hebben voor koffie, wil ik ook graag in Nederland creëren. Op een klantvriendelijke manier zoveel mogelijk mensen laten genieten van kwalitatief mooie koffie, dat is mijn doel met Coffee on Wheels Utrecht!

  Coffee on Wheels Utrecht
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Utrecht

  Heerlijke koffies serveren op allerlei evenementen door heel Nederland. Door de centrale ligging ‘Utrecht’ kan ik een groot deel van Nederland bedienen.

  Mijn unieke bus is 1.50 breed en kan zowel binnen als buiten staan. Mocht dit niet passen, dan heb ik ook nog een mobiele koffiebar die ik op iedere locatie kan inzetten.

  Ik heb bewust de keuze gemaakt om zowel tijdens zakelijke als particuliere events gasten en medewerkers te voorzien van heerlijke ambachtelijk koffie. Het gaat er mij om dat ik mensen laat genieten van heerlijke koffies en thee, ik vol enthousiasme mag werken en ondertussen mooie contactmomenten heb met klanten.

  Dit kan zowel op beurzen, festivals, bedrijfsfeesten, open dagen, bruiloften als buurtfeesten.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  Coffee on Wheels UtrechtCOW Utrecht
  november 9, 2020

  Coffee on Wheels Utrecht laat je ook in deze tijd genieten van heerlijke koffie!

  Coffee on Wheels Utrecht is bekend als de Barista met de Fiat die zorgt voor heerlijke koffie op jouw zakelijke of particuliere evenement. Op dit moment zijn de events natuurlijk bijna…