Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Marcel Tenhagen | Coffee on Wheels Utrecht

Met mijn unieke mobiele koffiebar verzorg ik graag vol enthousiasme heerlijke ambachtelijke koffies op zakelijke en particuliere evenementen.

Je kunt mij herkennen als de barista met de hoed. Enthousiast, klantvriendelijke en altijd in voor een gesprek met de klanten.

Mijn klassieke Fiat 900EPanorama bus is omgebouwd tot koffiebar en is een echte eyecatcher op je beurs, evenement of bruiloft.

De beleving en de passie die ze in Italië hebben voor de koffie, wil ik ook graag in Nederland creëren. Op een klantvriendelijke manier zoveel mogelijk mensen laten genieten van kwalitatief mooie koffie, dat is mijn doel met Coffee on Wheels Utrecht!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Utrecht

Heerlijke koffies serveren op allerlei evenementen door heel Nederland. Door de centrale ligging ‘Utrecht’ kan ik een groot deel van Nederland bedienen.

Mijn unieke bus is 1.50 breed en kan zowel binnen als buiten staan. Mocht dit niet passen, dan heb ik ook nog een mobiele koffiebar die ik op iedere locatie kan inzetten.

Ik heb bewust de keuze gemaakt om zowel tijdens zakelijke als particuliere events gasten en medewerkers te voorzien van heerlijke ambachtelijk koffie. Het gaat er mij om dat ik mensen laat genieten van heerlijke koffies en thee, ik vol enthousiasme mag werken en ondertussen mooie contactmomenten heb met de klanten.

Dit kan zowel op beurzen, festivals, bedrijfsfeesten, open dagen, bruiloften als buurtfeesten.

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

Actueel

COW Rotterdam
maart 17, 2020

Ook zonder stroompunt verzorgen wij koffiecatering op locatie

Wil je je klanten of medewerkers laten genieten van een heerlijke kop koffie op locatie maar is er geen stroom aanwezig. Geen probleem. Coffee on Wheels Rotterdam kan vanaf nu…