COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@casabarista.nl

Informatie opvragen?

  Wil je mij *

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Ton van Acquooy | Coffee on Wheels Rotterdam

  Vier jaar gelden ben ik gegrepen door het koffievirus en ben ik vol enthousiasme en passie gestart met Coffee On Wheels Rotterdam. Niet alleen de koffie maakte mij enthousiast, maar vooral de contactmomenten die je kunt creëren met koffie. Het ambacht, gastheerschap en het verbinden van mensen door middel van koffie heeft mijn hart gestolen. Een barista is tenslotte meer dan een luxe koffiemachine.

  Inmiddels heeft deze passie in vier jaar tijd geleid tot een bedrijf met meerdere piaggio’s, barista’s, een prachtige locatie waar alles staat opgeslagen en tevens een ruimte voor koffieworkshops. Dit had ik echt niet durven dromen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Rotterdam

  Gasten op een bijzondere manier verrassen met heerlijke vers gebrande ambachtelijke koffie, dat is waar Coffee on Wheels Rotterdam voor staat.

  Bijzonder omdat we met onze barista’s zorgen voor een complete koffiebeleving op maat die past bij jouw event.
  Zo heb ik verschillende piaggio’s, een koffiefiets, brandweer aanhanger, mooie bar en zelf een duurzame e-piaggio.

  Om nog wat extra beleving te geven heb ik sinds kort ook een eigen koffieprinter. Het printen van het logo, een foto of een tekst is de perfecte manier om de branding van je event door te trekken in het koffieconcept.

  Serveer hierbij een van de Italiaanse lekkernijen “Dolci Siciliana” en de koffiebeleving is compleet.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  Koffiecatering ShellCOW Rotterdam
  september 24, 2021

  Vrijwilligers en sponsoren van Formule 1 genieten van koffiecatering Coffee on Wheels Rotterdam

  Wat was het een feest tijdens het Formule 1 weekend in Zandvoort. Natuurlijk wil je als Barista heel graag bij dit grootste sportevenement aanwezig zijn. Hoe mooi is het dan…