Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Maarten Bakker | Coffee on Wheels Haarlem

Kwaliteit, dat is waar ik met Coffee on Wheels Haarlem voor sta. Mijn passie voor koffie is al ontstaan in 1990 toe ik als barkeeper in aanraking kwam met ‘echte’ koffie.
De koffie die ik als Master Barista aan gasten en medewerkers serveer is dan ook altijd kwalitatief goed. Doordat ik ga voor de beste koffiebonen en niet voor doorsnee, is de koffie speciaal en heeft net dat beetje extra.

Mijn enthousiasme over de koffie en het verhaal erachter vertel ik dan ook graag als je een koffie bij me komt halen. Dit geeft een extra beleving waardoor de gasten nog meer genieten.

Dat ik nu dagelijks met mijn passie bezig mag zijn, in combinatie met het gastheerschap is mij op het lijf geschreven, mooier kan het niet!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Haarlem

Kwalitatief mooie koffie serveren voor gasten en medewerkers op zowel particuliere als zakelijke evenementen, dat is wat ik met Coffee on Wheels Haarlem doe.

Met mijn Koffiepiaggio ga ik op pad in Haarlem, maar ook in de rest van Nederland.

Ik heb bewust de keuze gemaakt om zowel zakelijke als particuliere events te voorzien van heerlijke ambachtelijk koffie. Juiste die afwisseling maakt het voor mij zo leuk maakt.

Dus van bruiloften, beurzen, buurtfeesten, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen tot open dagen. Overal kun je mij inzetten als je je gasten of medewerkers wil verrassen met een kwalitatief lekkere bak koffie.

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

Actueel

COW Rotterdam
maart 17, 2020

Ook zonder stroompunt verzorgen wij koffiecatering op locatie

Wil je je klanten of medewerkers laten genieten van een heerlijke kop koffie op locatie maar is er geen stroom aanwezig. Geen probleem. Coffee on Wheels Rotterdam kan vanaf nu…