Coffee on Wheels

HAARLEM

Locatie

Haarlem
Barista: Maarten Bakker

Telefoonnummer

Email adres

Mobiele koffiebar Haarlem & Baristaservice

Maarten Bakker
Al lang geleden is de passie voor koffie voor mij begonnen. Dat ik er nu mijn dagelijks werk van gemaakt heb kan voor mij niet mooier. Geen enkele dag is dezelfde.

Lees verder!

Coffee on Wheels all-inclusive koffie & thee op uw evenement
Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Haarlem biedt Barista Maarten Bakker verse koffiecatering met zijn klassieke Vespa koffiebar. Deze Vespa is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint “La Dolce Vita” op uw locatie!

Coffee on Wheels Haarlem diensten
U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista’s inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen.

Graag tot caffè,

Maarten Bakker,
Coffee on Wheels Haarlem

@coffee_on_wheels_haarlem

Meer informatie