Coffee on Wheels

LIMBURG

Locatie

Limburg
Barista: Koos de Wit

Telefoonnummer

Email adres

Mobiele koffiebar Limburg & Baristaservice

Koos de Wit
Als echte koffie liefhebber tegen het zoveelste festival-bakkie-sloo..r aanlopend vond ik dat het anders moest kunnen. Mede via CasaBarista kwam ik er achter dat het werkelijk anders kan, en inmiddels mag ik al weer menig jaar vanuit mijn mobiele espresso bar gasten van evenementen van een heerlijke Italiaanse kop koffie voorzien.

Met uitleg en een praatje is het vaak koffie met entertainment voor beide kanten. En dan “Mmmm, lekker!”, is elke keer weer het mooiste compliment dat een koffiefreak als ik kan krijgen.

Lees verder!

Coffee on Wheels all-inclusive koffie & thee op uw evenement
Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Gennep Limburg biedt Barista Koos de Wit verse koffiecatering met zijn klassieke Vespa koffiebar. Deze Vespa is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint “La Dolce Vita” op uw locatie!

Coffee on Wheels Limburg diensten
U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista’s inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen.

Graag tot caffè,

Koos de Wit,
Coffee on Wheels Limburg

@coffee_on_wheels_limburg

Meer informatie