Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Mark Zevenbergen | Coffee on Wheels Den Haag

Mensen een geluksmoment bezorgen met mijn grote passie ‘koffie’, dat is wat ik nu al 8 jaar mag doen als barista, gastheeren eigenaar van Coffee on Wheels Den Haag.

Vanuit woonplaats Scheveningen ga ik of een van onze barista’s op pad met de koffiepiaggio, koffiebar of de nieuwe elektrische piaggio en zorgen we voor heerlijke, ambachtelijke koffie tijdens events.

Een aantal jaren gelden hebben wij als bedrijf de keuze gemaakt voor biologisch en duurzaam. Dit geldt voor de koffie, melk, suiker, bekers, thee en sinds kort dus ook de nieuwe elektrische piaggio.

Met een heerlijke bak koffie, met liefde en passie bereidt, mensen verbinden, aandacht geven en geluksmomentjesbezorgen, dat is waar ik van geniet!

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Den Haag

Je gasten of klanten verrassen met heerlijk biologische koffie op iedere gewenste plek, dat is waar we met Coffee On Wheels Den Haag goed in zijn.
Natuurlijk in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland en Europa.

Dit kan op iedere plek, want onze piaggio’s werken op zowel elektra, gas als een aggregaat.
Met passie en plezier maken we heerlijke koffie voor jouw event, feest, opening, beurs of ander zakelijk of particulier event. Op kantoor, een eventlocatie of in de tuin. Zelfs in het bos of aan het strand kunnen de gasten of klanten blij gemaakt worden met een heerlijke biologische koffie of thee.

Wil je ook een koffieservice op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met ons op via het informatieformulier. Wij helpen je graag!

Actueel

COW Rotterdam
maart 17, 2020

Ook zonder stroompunt verzorgen wij koffiecatering op locatie

Wil je je klanten of medewerkers laten genieten van een heerlijke kop koffie op locatie maar is er geen stroom aanwezig. Geen probleem. Coffee on Wheels Rotterdam kan vanaf nu…