Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Joop van Litsenburg | Coffee on Wheels Den-Bosch

Als gecertificeerd Barista laat ik je met mijn Italiaanse Piaggio genieten van heerlijke ambachtelijke koffies en goed gastheerschap op zowel zakelijke als particuliere evenementen. Proef en ervaar de échte Italiaanse koffiebeleving!

Daarnaast ben je ook welkom in mijn showroom vlakbij Den Bosch voor espresso apparatuur, heerlijke vers gebrande ‘Joop’ koffiebonen, workshops, demo’s en onderhoud en reparatie van je koffie apparatuur.

Kwaliteit, persoonlijke benadering en de Brabantse gezelligheid met een Italiaanse twist, dat is wat je kunt verwachten bij Coffee on Wheels Den Bosch.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Den Bosch

Wij zorgen voor een all inclusive koffie- en theeconcept op zowel zakelijke als particuliere evenementen. Niet alleen in den Bosch en omgeving, maar in heel Nederland en zelfs in de rest van Europa.

Voor kleinere events, maar ook voor grote groepen en evenementen kun je ons inzetten. Wij hebben meerdere Italiaanse mobiele espressobars & barista’s. Op deze manier kunnen wij verschillende koffiepunten op je evenement creëren.

Wil je leren hoe je een perfecte espresso zet of hoe je professioneel melk moet opschuimen, dat leer ik je graag tijdens een workshop of training. Voor de horeca, als bedrijfsuitje of voor groepen particulieren. Ik geef je graag een stukje Italiaanse koffiecultuur mee.

Ben je op zoek naar een nieuwe espressomachine, een koffie demonstratie of wil je je koffie apparatuur laten repareren. Ik ontvang je met plezier, op afspraak, in mijn showroom in Sint-Michielsgestel.

Wil je gebruik maken van onze koffiecatering of wil je een workshop of training, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

Actueel

COW Rotterdam
maart 17, 2020

Ook zonder stroompunt verzorgen wij koffiecatering op locatie

Wil je je klanten of medewerkers laten genieten van een heerlijke kop koffie op locatie maar is er geen stroom aanwezig. Geen probleem. Coffee on Wheels Rotterdam kan vanaf nu…