Informatie opvragen?

  Wil je mij *

  Wat onze klanten vinden:

  Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke koffie en leuke sfeer tijdens onze bruiloft! Alleen maar positieve geluiden van gasten! en ik zelf heb ook heerlijk genoten van je koffie! Dank je wel! En wie weet tot ziens

  Sanne en StanleyBreda

  Heerlijke koffie en daarbij een fantastische service. Als je Danny erbij hebt weet je dat alles soepel loopt. Zijn goede humeur is aanstekelijk...kortom een absolute aanrader om zaken mee te doen.

  Orlanda AdamsRememberMe

  Geweldige koffie, vriendelijke ontvangst en altijd netjes. Keurig op tijd en het is een leuke aanvulling voor je event, de uitstraling van de TukTuk is geweldig en voegt écht wat toe.

  Bibi SchuursGemeente Oosterhout

  Professioneel verzorgde koffie. Goed op smaak, netjes bereid.

  Danny Blom

  Enorm bedankt voor je leuke verzorging van de koffie op ons huwelijk! Echt een super goede toevoeging aan de sfeer. Jammer dat we elkaar weinig hebben gezien, maar de verhalen waren goed!
  Hopelijk tot in de toekomst.
  Groetjes Andrea

  Andrea

  Danny van der Kruijssen | Coffee on Wheels Breda

  Klanten laten genieten van kwalitatief goede koffie op locatie, dat is wat ik al 5 jaar als barista mag doen. Sinds november heb ik, Danny van der Kruijssen, me aangesloten bij CasaBarista als eigenaar van Coffee on Wheels Breda

  Buiten het maken van kwalitatief mooie koffies, is met een achtergrond in de horeca, het gastheerschap mij op het lijf geschreven.  Ik denk graag mee met de klant hoe we het koffiemoment het beste kunnen vormgeven zodat de ultieme koffiebeleving ontstaat.

  Inmiddels heb ik twee Piaggio’s, twee koffiebars en een bakfiets. Hiermee kunnen wij als Coffee on Wheels Breda weer veel mooie koffiemomenten verzorgen tijdens zakelijke- en particuliere evenementen.

  CoW Barista Breda
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Breda

  Met Coffee on Wheels Breda richt ik mij op zowel de zakelijke- als particuliere evenementen. Natuurlijk in Brabant, maar ook in de rest van Nederland en in België.

  Ik verzorg graag de koffiecatering op maat die past bij jouw event. Samen met de opdrachtgever kijk ik hoe we de gasten het beste kunnen ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Het lekkers bij de koffie kun je ook zeker aan mij overlaten. Cannoli en Biscotti uit Sicilië, amarettini, brownies, taart of een andere lekkernij. Ik zorg ervoor dat je klanten volop kunnen genieten.

  Als barista kan ik natuurlijk meer betekenen dan alleen het serveren van een heerlijke kop koffie. Op evenementen ben ik naast gastheer ook vaak het eerste aanspreekpunt en zorg ik voor binding met de klanten of gasten.

  Mijn Piaggio en bakfiets zijn echte eyecathers en hierdoor een perfect uithangbord die direct voor sfeer zorgt op je evenement.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  Bekers koffieCOW Breda
  mei 27, 2021

  Coffee on Wheels Breda biedt complete koffiecatering op maat

  Klanten laten genieten van kwalitatief goede koffie op locatie, dat is waar ik voor sta met Coffee on Wheels Breda. Koffiecatering die we op maat samenstellen zodat deze perfect aansluit…