Coffee on Wheels

BAARLE NASSAU

Locatie

Baarle Nassau
Barista: Susanne Malfait

Telefoonnummer

Email adres

Mobiele koffiebar Baarle Nassau & Baristaservice

Susanne Malfait
Al jaren genieten we van lekkere koffie en het goede Italiaanse leven. Het is zo mooi om deze passie via Coffee on Wheels met klanten te delen en ze mee te nemen in deze Italiaanse sfeer en koffiebeleving. De espresso met de grootste zorg klaargemaakt, de vers opgeschuimde melk, latte art in de cappuccino, cantuccini erbij… Zo geef je niet zomaar een kopje koffie weg, maar een geniet-momentje!

Lees verder!

Coffee on Wheels all-inclusive koffie & thee op uw evenement
Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Baarle Nassau biedt Barista Susanne Malfait verse koffiecatering in Nederland en België met haar klassieke Vespa koffiebar. Deze Vespa is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint “La Dolce Vita” op uw locatie!

Coffee on Wheels Baarle Nassau diensten
U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista’s inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen

Graag tot caffè,

Susanne Malfait,
Coffee on Wheels Baarle Nassau

@coffee_on_wheels_baarlenassau

Meer informatie