Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Heerlijke koffie! Leuk cadeau voor het feest van mijn schoonmoeder die verder toch alles al heeft”

Loes van Tilborg Baarle-Nassau

“Heerlijke koffie en geweldige aanvulling / traktatie bij evenementen! Klanten kwamen terug "voor de lekkerste koffie van de beurs"!”

Ingrid FraeyhovenBaarle-Nassau

“Sinds een jaar of vijf maken wij dankbaar gebruik van Coffee on Wheels. Bij het Italiaanse life-style product (Ducati) waar wij dealer van zijn mag een superieure espresso of cappuccino niet ontbreken. Dus bij onze evenementen is Susanne present om onze “verwende” Italiofiel van het zwarte goud te voorzien.”

Moto Puro, Ducati-dealer.Baarle-Nassau

“Voor de lekkerste koffie en cappuccino moet u bij Coffee on Wheels zijn! Cookaholics heeft al meerdere malen met Susanne samen gewerkt op diverse evenementen. De espressobar heeft een super leuke uitstraling en is een toevoeging op ieder event. Daarnaast is de samenwerking altijd prettig en denkt Susanne graag met je mee.”

Cookaholics, creatieve catering.Baarle-Nassau

“Voor een van mijn opdrachtgevers hebben wij een open dag mogen organiseren.
Hiervoor hebben wij ook Coffee on Wheels ingezet.
Suustival heeft prettig samengewerkt met Coffee on Wheels Baarle-Nassau. Zeer flexibel en aan 1 woord genoeg als iets tussendoor geregeld moest worden. Dank je voor de leuke samenwerking!”

Suustival, brandbooster.Baarle-Nassau

“Coffee on Wheels = Excellente koffie; interessante verhalen; zeer sympathieke mensen; duidelijke afspraken die netjes worden nagekomen. Zeer aanbevolen!”

Hemingstone Travel.Baarle-Nassau

“Susanne heeft op een event gestaan bij ons op de stand. Buiten het feit dat ze handig, snel en professioneel is, is ze een fijn persoon die snel dingen oppakt en eigenlijk 'onderdeel' werd van onze vierkante meters 😉 Het was gezellig samenwerken en ik zal haar zeker nog terugvragen!”

Cindy, Dappre.Baarle-Nassau

Susanne Malfait | Coffee on Wheels Baarle-Nassau

Klanten laten genieten van kwalitatief goede koffies, dat is wat ik het liefst doe als de enige vrouwelijke barista binnen Coffee on Wheels. Mijn passie voor Italië en lekkere koffie heeft ervoor gezorgd dat ik Coffee on Wheels Baarle-Nassau ben gestart. Ik wil mijn klanten graag de Italiaanse manier van het genieten van een cappuccino of espresso meegeven.

Inmiddels ben ik ruim 6 jaar professioneel barista en werk ik, eventueel samen met enthousiaste medewerkers, met een piaggio, bakfiets of bar.

Samen hebben we al veel gasten en medewerkers blij mogen maken met onze verschillende koffiespecialiteiten op zakelijke evenementen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Baarle-Nassau

Met Coffee on Wheels Baarle-Nassau richt ik mij voornamelijk op zakelijke evenementen. Natuurlijk in Brabant, maar ook in de rest van Nederland en in België. Antwerpen ligt tenslotte om de hoek.

Ik verzorg graag de volledige koffie- en theecatering op je zakelijke evenement zodat je bezoekers kunnen genieten van een kopje pittige espresso, romige latte macchiato of een verse (kruiden)thee. Om een echt Italiaans genietmomentje te creëren is het mogelijk ons koffie-assortiment uit te breiden met bijvoorbeeld cantuccini, amarettini of Italiaanse hapjes.

Ik denk graag met je mee hoe we de klanten het beste kunnen ontvangen. Als barista kan ik meer betekenen dan alleen het serveren van een goede kop koffie. Met de piaggio ben ik regelmatig het eerste aanspreekpunt bij een opening, ben ik op een beursstand naast barista ook vaak gastvrouw en creëer ik interactie met bezoekers op een open dag. Door deze veelzijdige inzet kan ik als barista echt een meerwaarde zijn op je evenement.

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

Actueel

COW Baarle Nassau
april 23, 2020

Koffie drinken in Turijn.

Omdat we een passie hebben voor zowel koffie als Italië, nemen we je in deze en komende blogs mee naar de leukste, lekkerste of meest bijzondere koffie-adresjes in Italië. We…