Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Susanne Malfait | Coffee on Wheels Baarle-Nassau

Klanten laten genieten van kwalitatief goede koffies, dat is wat ik het liefst doe als de enige vrouwelijke barista binnen Coffee on Wheels. Mijn passie voor Italië en lekkere koffie heeft ervoor gezorgd dat ik Coffee on Wheels Baarle-Nassau ben gestart. Ik wil mijn klanten graag de Italiaanse manier van het genieten van een cappuccino of espresso meegeven.

Inmiddels ben ik ruim 6 jaar professioneel barista en werk ik, eventueel samen met enthousiaste medewerkers, met een piaggio, bakfiets of bar.

Samen hebben we al veel gasten en medewerkers blij mogen maken met onze verschillende koffiespecialiteiten op zakelijke evenementen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Baarle-Nassau

Met Coffee on Wheels Baarle-Nassau richt ik mij voornamelijk op zakelijke evenementen. Natuurlijk in Brabant, maar ook in de rest van Nederland en in België. Antwerpen ligt tenslotte om de hoek.

Ik verzorg graag de volledige koffie- en theecatering op je zakelijke evenement zodat je bezoekers kunnen genieten van een kopje pittige espresso, romige latte macchiato of een verse (kruiden)thee. Om een echt Italiaans genietmomentje te creëren is het mogelijk ons koffie-assortiment uit te breiden met bijvoorbeeld cantuccini, amarettini of Italiaanse hapjes.

Ik denk graag met je mee hoe we de klanten het beste kunnen ontvangen. Als barista kan ik meer betekenen dan alleen het serveren van een goede kop koffie. Met de piaggio ben ik regelmatig het eerste aanspreekpunt bij een opening, ben ik op een beursstand naast barista ook vaak gastvrouw en creëer ik interactie met bezoekers op een open dag. Door deze veelzijdige inzet kan ik als barista echt een meerwaarde zijn op je evenement.

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of evenement, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

Actueel

COW Rotterdam
maart 17, 2020

Ook zonder stroompunt verzorgen wij koffiecatering op locatie

Wil je je klanten of medewerkers laten genieten van een heerlijke kop koffie op locatie maar is er geen stroom aanwezig. Geen probleem. Coffee on Wheels Rotterdam kan vanaf nu…