COW Arnhem

06 –8182 4751

marcel.smelt@casabarista.nl

Informatie opvragen?

  Wil je mij *

  Wat onze klanten vinden:

  De rust zelve, begaan met wat hij doet en gewoon een fijne vent. Maar bovendien, Marcel organiseert het altijd nóg beter dan jij van hem vraagt. Marcel helpt je echt jouw product of evenement in de schijnwerper te zetten én heerlijke koffie natuurlijk.

  Wilfred VogdDrop Bar Events

  Marcel is een uitstekend gastheer en barista, Hij heeft er plezier in om het anderen naar de zin te maken met een goede kop koffie. Dat werkt vanuit passie en betrokkenheid. Marcel is toegankelijk en maakt tijd voor persoonlijk contact.

  Henk LangerakChristelijke Hogeschool Ede

  Beste Marcel, Wat was het een uitdaging de Barista Tour! Bedankt voor jouw enthousiasme én kundigheid als Barista. Nu tijd voor jezelf en wat Italiaanse kookinspiratie.

  T. van Aquooij

  Naast het maken van koffie van heerlijke kwaliteit, is Marcel ook nog eens een fantastische gastheer. Je merkt aan alles dat hij een fijne en zeer sympathieke man is en hij toont oprechte betrokkenheid en passie.

  Joy Boyhuys

  Marcel Smelt | Coffee on Wheels Arnhem

  Sinds 2018 ben ik actief als professioneel Barista. Al lang daarvoor was ik gefascineerd door het zwarte magische goedje wat als extractie uit een halfautomatische espressomachine kwam. Het is daardoor dat ik, aangestoken door fietsvrienden, mijn SCA diploma’s heb behaald. Met mijn sfeervolle koffieaanhanger bereid ik nu de lekkerste koffierecepten op jouw zakelijke- of particuliere evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Arnhem

  Na een aantal commerciële functies te hebben vervuld kwam voor mij het moment om in 2018 met “Corporate Coffee” te starten. Een koffie-op-locatie service voor bedrijven en particulieren, ideaal als kick-off van een (sales)meeting, sfeervol ter ondersteuning van een bedrijfsfeest of bruiloft. Koffie is bij uitstek wederkerig, als verbinder maak ik daar dus op een professionele en prettige manier gebruik van. Het aanbieden van koffie is de start van een verbinding die opdrachtgevers in staat stelt om een moment te creëren waarin zij hun boodschap aan hun gasten kunnen overbrengen. Coffee on Wheels Arnhem bezorgd jouw organisatie dát moment!

  Waarom Coffee on Wheels Arnhem met een mobiele espressobar op je evenement?

  Gepassioneerd en bevlogen als ik ben speel ik in op de setting, heet ik je gasten welkom en weet ik een boodschap over te brengen terwijl ik de gasten filter op aanwezige, potentiële gesprekskandidaten.  Samen met de koffie zorg ik voor een verbinding met je zakelijke gast! Met mijn    “Corporate Coffee” bar ben ik in staat de heerlijkste koffies voor jou en je gasten te bereiden op minder dan 1,5m2 ( zou je dit zeggen in coronatijd?) en ze écht te laten genieten van de geur van vers gemalen koffiebonen en mijn vak!

  Met mijn unieke koffiekar, een vintage brandweeraanhanger, richt ik mij op zowel zakelijke- als particuliere evenementen in mijn woonplaats Ede en natuurlijk Arnhem en omstreken. Denk daarbij aan Velp, Wageningen, Bennekom, Doetinchem, Apeldoorn en de omgeving van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, bel of neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

  Actueel

  Coffee on Wheels ArnhemCoW ArnhemUncategorized
  februari 9, 2021

  Maak kennis met Coffee on Wheels Arnhem

  Misschien heb je het al voorbij zien komen op de socials, per 1 februari ben ik, Marcel Smelt, gestart met Coffee on Wheels Arnhem. Een prachtige nieuwe uitdaging bij een…