Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Dave van der Aar | Coffee on Wheels Amsterdam

De ultieme koffiebeleving waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd, dat is wat ik wil uitstralen met Coffee on Wheels Amsterdam.

Door mee te denken met onze opdrachtgevers over hoe dit koffiemoment er van A tot Z uit komt te zien, zorgen we voor de perfecte beleving die past bij elk evenement, hierbij is niets te gek. Het belangrijkste is dat de gasten genieten.

Naast genieten staat kwaliteit centraal. Kwaliteit van zowel de koffie, onze gastvrije barista’s, de piaggio’s, de uitstraling als de Italiaanse espressomachines. Ook de hand geplukte Dilmah thee en alle lekkernijen van chocolatiers en patissiers die we erbij kunnen serveren zijn van topkwaliteit.

Met een achtergrond in de hotelwereld zit gastheerschap in mijn DNA. Dit in combinatie met mijn liefde voor koffie zorgt voor de ultieme koffiebeleving op zowel zakelijke als particuliere evenementen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Amsterdam

Een koffiebeleving op maat creëren met onze Italiaanse piaggio’s of mobiele koffiebarren op beurzen, bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, open dagen, congressen en andere evenementen, dat is waar Coffee on wheels Amsterdam voor staat.

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland.
Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote beurzen of evenementen met meerdere koffiepunten.

We serveren heerlijke ambachtelijke koffies waarvoor we tweemaal per jaar een koffieboon selecteren, passend bij het seizoen. Dit in samenwerking met lokale Amsterdamse koffiebranderijen. Daarbij verzorgen we ook een uitgebreide selectie van hand geplukte Dilmah thee uit Sri Lanka, verse munt en gember thee en op aanvraag koffiecocktails, chocolademelk, chai latte, ijskoffies en diverse soorten zomer- en winterspecials.

Natuurlijk willen we met Coffee on Wheels Amsterdam, terwijl je gasten genieten van een ontspannen koffiemoment, rekening houden met duurzaamheid. Zo gebruiken we fairtrade koffiebonen met een eerlijke prijs voor de boer en brander, koffiebekers die biologisch afbreekbaar zijn, laten we de koffie in Amsterdam bezorgen met een elektrische fiets en scheiden zoveel mogelijk het afval.

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!

Cordiali saluti!

Dave

Actueel

COW Rotterdam
maart 17, 2020

Ook zonder stroompunt verzorgen wij koffiecatering op locatie

Wil je je klanten of medewerkers laten genieten van een heerlijke kop koffie op locatie maar is er geen stroom aanwezig. Geen probleem. Coffee on Wheels Rotterdam kan vanaf nu…