Coffee on Wheels

AMSTERDAM

Locatie

Amsterdam
Barista: Dave van der Aar

Telefoonnummer

Email adres

Mobiele koffiebar Amsterdam & Baristaservice

Dave van der Aar
Overal ter wereld ben ik op zoek gegaan naar een goede kop koffie. Het is dan ook niet zo gek dat ik van deze passie nu mijn beroep heb gemaakt. Ik heb me ondergedompeld in de cultuur en het ambacht van koffie zetten en dat combineer ik met mijn liefde voor goed gastheerschap.

Lees verder!

Coffee on Wheels all-inclusive koffie & thee op uw evenement
Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op versbereide koffiesoorten? Onze Italiaanse mobiele koffiebars bieden een stijlvolle attractie op elk event, feest, opening of beurs. Vanuit Amsterdam biedt Barista Dave van der Aar verse koffiecatering met zijn klassieke Vespa Piaggio mobiele koffiebar. De Vespa is met liefde gerestaureerd tot sfeervolle Italiaanse espressobar, voor koffiecatering op uw locatie. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Gastheerschap zit in zijn DNA en genieten van de mooie dingen in het leven staan bij hem voorop. Met de originele mobiele koffiebar en professionele Barista begint “La Dolce Vita” op uw locatie!

Coffee on Wheels Amsterdam diensten
U kunt gebruikmaken van onze koffieservices op elke plek binnen of buiten, in Nederland of België. Met all-inclusive koffie, thee en Baristaservice die de verse dranken voor uw gasten bereidt. Tevens zijn voor grotere groepen gasten meerdere Italiaanse espressobars & Barista’s inzetbaar. Graag bespreek ik uw wensen, tot caffè!

All-inclusive koffie- en theecatering op event, feest, beurs, opening
Koffiebar met Vespa wagen of espressoapparatuur op een bar
Verhuur van één of meerdere mobiele koffiebars
Italiaanse koffieworkshops en demonstraties voor groepen.

Met mijn klassieke Vespa Piaggio mobiele koffiebar verzorg ik koffie en thee op locatie in Amsterdam en omstreken. Ik heb me ondergedompeld in het ambacht en de cultuur van het koffie zetten. Koffie gaat verder dan alleen de juiste bonen, machine en techniek: ‘Een goede kop koffie gaat verder dan de kop koffie die na veel gepruttel en gesis uit de machine komt, het gaat om de hele beleving! Een koffiemoment is een heerlijk moment op de dag, even terugschakelen, even om je heen kijken, even genieten van de heerlijke geur en smaak van koffie. Ik beschouw dat altijd als een geluksmomentje!

Graag tot caffè,

Dave van der Aar,
Coffee on Wheels Amsterdam

@coffee_on_wheels_amsterdam

Meer informatie