Informatie opvragen?

Wil je mij *

Wat onze klanten vinden:

“Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader”

SusanneDen Haag

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

“Heerlijke koffie en geweldige service!”

K. BoonCasaBarista

Sascha van Rees | Coffee on Wheels Amersfoort

Als professioneel barista breng ik sinds 2015 koffiespecialiteiten naar de mensen toe. Begin 2020 ben ik gestart met Coffee on Wheels Amersfoort.
Een prachtige nieuwe uitdaging om mijn grote passie ‘koffie’ in te zetten tijdens zakelijk en particuliere evenementen.

Met mijn authentieke Italiaanse piaggio en geuren van heerlijke, ambachtelijk bereide specialty koffie als decor, biedt Coffee on Wheels Amersfoort je een ware koffiebeleving.
Ik werk met vers gebrande, fairtrade en direct trade koffiebonen: de bonen worden direct bij de boer ingekocht. Zo kun je genieten van eerlijke en heerlijke koffie.

Op een ontspannen manier een koffiebeleving op locatie creëren met de piaggio als eyecatcher, daarvoor kun je bij mij terecht.

Coffee on Wheels Amersfoort
Meer informatie of een afspraak maken?

Wat doet Coffee on Wheels Amersfoort

Een echte blikvanger op elke beurs, presentatie, open dag, meeting of congres. Een fantastische koffiebeleving op feesten en partijen en een bijzondere smaakmaker op je bruiloft.
Coffee on Wheels Amersfoort is inzetbaar op ieder evenement waar je je gasten wilt laten genieten van heerlijk ambachtelijke koffie.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor koffie workshops, zowel zakelijk als particulier. Tijdens een bedrijfsuitje, feest, evenement of gewoon samen met een groep vrienden. In een ontspannen setting leer je over de geschiedenis van koffie, verschillende koffiebonen en brand- en zetmethoden. Ook maak je kennis met de basisvaardigheden om een goede koffie te zetten. Vervolgens kun je zelf de verschillende koffievariaties bereiden. Dit kan zowel op de luxe espressomachine als met de diverse slow coffee zetmethoden. Een leerzaam en interactieve workshop.

Mijn standplaats is Amersfoort, maar ook in Flevoland, Overijssel en Drenthe kom ik graag naar je zakelijke of particuliere evenement om een stijlvolle koffiebeleving te creëren.

Wil je ook een koffiecatering op maat die past bij je bedrijf of event, neem dan contact met mij op via het informatieformulier. Ik help je graag!