Coffee on Wheels

Amersfoort

Locatie

Amersfoort
Barista: Sascha van Rees

Telefoonnummer

Email adres

Coffee on Wheels Amersfoort

Passie voor specialty coffee.
Sascha van Rees is sinds 2015 gediplomeerd Barista en vanaf 2020 eigenaar van Coffee on Wheels Amersfoort. Het is zijn passie om met veel zorg en aandacht een heerlijke kop specialty koffie te bereiden. Altijd op zoek naar de perfecte smaakbalans, een uitgebalanceerde geurbeleving en een goede cremalaag die nodig is voor prachtige latte art.

Coffee on Wheels Amersfoort werkt met vers gebrande fair trade en direct trade koffiebonen: de bonen worden direct bij de boer ingekocht. Zo kunt u genieten van eerlijke en heerlijke koffie.

Lees verder!

Ontspannen zaken doen met de heerlijk geurende koffiespecialiteiten van Coffee on Wheels.
Op een ontspannen, stijlvolle manier kunt u met Coffee on Wheels mensen binnen halen. Als gespecialiseerde Barista ondersteun ik u graag tijdens een beurs, meeting of congres. Zo kunt u zaken doen met het warme gevoel van een goede kop geurende koffie. Mensen ontmoeten. Netwerken.

Een outdoor event, trouwpartij of een gezellig feest? Coffee on Wheels bereidt de heerlijkste koffiespecialiteiten voor uw gasten, op elke gewenste locatie.

Zorg en aandacht.
Met de Italiaanse Piaggio mobiele espressobar brengt Coffee on Wheels het ambacht van de Barista terug in de sfeerbeleving. Het is een echte blikvanger. Elke cappuccino, espresso of andere specialiteit wordt bereid met veel zorg en aandacht.

Ontmoet elkaar met Coffee on Wheels.
De Barista van Coffee on Wheels brengt koffiespecialiteiten naar de mensen toe. Zaken doen was nog nooit zo ontspannen. Met de authentieke Italiaanse Piaggio en geuren van onze heerlijke, ambachtelijk bereide specialty koffie als decor, bent u met Coffee on Wheels een echte blikvanger op elke beurs, presentatie, meeting of congres.

Coffee on Wheels biedt een fantastische koffiebeleving op feesten, is een eyecatcher tijdens partijen en een bijzondere smaakmaker op uw huwelijksfeest.

Meer informatie