COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@casabarista.nl

Informatie opvragen?

  Wil je mij *

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren Rotterdam | Coffee on Wheels

  Plan je een evenement? Denk eens aan een barista inhuren Rotterdam. Door een barista in te huren in Rotterdam, zorg je niet alleen voor lekkere koffie op je evenement. Een barista kan een vakkundig kopje koffie zetten, maar heeft ook kennis van de koffie en weet hoe hij of zij dit moet serveren. Met een mobiele koffiebar kleed je je evenement ook nog eens mooi aan. De koffie wordt dan door een barista geserveerd vanuit een koffie piaggio, koffiefiets of koffiebar.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Een mobiele koffiekar als uniek decor

  Met zo’n authentieke mobiele koffiekar zorg je voor een unieke aankleding van je bedrijfsfeest. Maar je kunt ook een barista inhuren Rotterdam voor een meer informeel evenement, bijvoorbeeld je bruiloft. Voor alle evenementen, of ze nu klein of groot zijn, kun je een barista inhuren Rotterdam. Als het nodig is, zijn er zelfs meerdere mobiele koffiekarren beschikbaar. Zo kun je ook feesten of festivals met veel bezoekers of gasten voorzien van voldoende koffie zonder dat ze lang hoeven te wachten.

  Vakkundige barista’s

  Uiteindelijk is de meest belangrijke reden voor een barista inhuren Rotterdam dat je lekkere koffie wil kunnen serveren voor jou en je gasten. De barista’s zijn vakkundig in wat ze doen met koffie. Ze zetten de lekkerste koffies van espresso tot cappuccino en weten deze op de juiste manier te serveren. Bovendien hebben ze kennis van de koffiebonen en het branden van de koffie. Door de complete kennis en kunde van de barista’s kun je rekenen op koffie van hoge kwaliteit.

  Kwaliteitskoffie van Coffee on Wheels

  Natuurlijk ben je er niet met enkel een goede barista inhuren Rotterdam. Ook de koffie zelf moet kwalitatief goed zijn. En ook daar zorgt Coffee on Wheels voor. De koffie die wordt gezet is van kwalitatief goede koffiebonen die op de juiste manier gebrand worden. Er zijn verschillende koffies en verschillende bonen die ieder vragen om een unieke aanpak. De koffie die wordt gebruikt is van kwaliteit en in combinatie met de vakkennis van de barista’s zorgt dit voor de heerlijkste kopjes koffie.

  De totale ervaring met koffie

  Een barista inhuren Rotterdam draagt dus bij aan het totaalplaatje van je evenement als het om koffie gaat. Met heerlijke koffie die goed gezet en geserveerd wordt, maak je je gasten vaak al erg tevreden. De mobiele koffiekar draagt daarnaast bij aan de totale beleving van het evenement. Het totaalplaatje van de goede koffie, een goede barista en een authentieke koffiekar zal zeker indruk maken op je gasten en bezoekers. Daarom kies je voor Coffee on Wheels. Kwaliteit, vakkundigheid en uitstraling komen bij ons bij elkaar en maken je evenement compleet.

  Koffie als bepalende factor

  Koffie is voor veel mensen iets dat ze dagelijks drinken. Daarom is het de moeite waard om een goede barista in te huren voor je evenement in Rotterdam. De look van de Vespa of Fiat mobiele koffiekar samen met de kwalitatief goede koffie zorgen voor een indruk die bij zal blijven. Soms kan een lekker kopje koffie alleen al bepalend zijn voor iemands ervaring. Daarom kies je voor een barista inhuren van Coffee on Wheels.

  Barista Rotterdam is met de koffiepiaggio, mobiele koffiebar en koffiefiets daarnaast niet alleen werkzaam in Rotterdam, maar ook in de omgeving. zoals barista Charlois, barista Ahoy, barista Feyenoord, barista de Kuip, barista Zestienhoven, barista Rotterdam-west, barista Rotterdam-centrum, barista Kralingen, barista Maassilo.

  Actueel

  Koffiecatering MS-dagCOW Rotterdam
  maart 23, 2021

  Coffee on Wheels Rotterdam draag MS Fonds een warm hart toe!

  Drie jaar geleden werden wij bij toeval gevraagd om de koffiecatering te verzorgen tijdens de sponsorloop ‘MS Motion’ van het MS Fonds. Hieruit is inmiddels een hele mooie samenwerking ontstaan…