COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@casabarista.nl

Informatie opvragen?

  Wil je mij *

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren Ridderkerk

  Op zoek naar een barista in Ridderkerk die jouw evenement met de lekkerste verse koffie en beste service naar een hoger niveau tilt? Dan ben je bij barista Ton en barista Lars van barista Ridderkerk aan het juiste adres. De barista’s hebben een ruime ervaring en hebben al talloze gasten bediend op uiteenlopende evenementen, van zakelijke borrels en beurzen tot verjaardagsfeesten en food festivals. Het maakt niet uit, op ieder evenement zetten onze barista’s uit Ridderkerk de ultieme koffiebeleving neer.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Redenen om barista Ridderkerk in te huren

  Het eerste waar de meeste mensen aan denken bij het inhuren van een barista is de hoogwaardige kwaliteit van de koffie zelf. Uiteraard werken onze barista’s in Ridderkerk uitsluitend met kwalitatieve koffiebonen en dat ruik, proef en zie je overal aan af. Maar waar onze barista’s minstens net zo goed in zijn is het neerzetten van een bijzondere ervaring. Gastvrijheid staat bij barista Ridderkerk voorop dus van iedere gast worden de wensen geïnventariseerd en wordt ruim de tijd genomen om een persoonlijk advies te geven.

  Waarom Coffee on Wheels Rotterdam de beste keuze is

  Niet alleen staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel bij Coffee on Wheels Rotterdam, ook professionaliteit heeft een zeer hoge prioriteit. Daarom wordt alleen samengewerkt met de meest kundige barista’s van barista Ridderkerk. Onze barista’s zijn dus altijd voorzien van veel training en voldoende ervaring om de lekkerste specialiteiten koffies op tafel te kunnen toveren. Lekkere koffie plus vakkundige barista is gegarandeerd een geweldige toevoeging aan ieder evenement.

  Buitengewone koffie

  Goede koffie proef je niet alleen, je ruikt de aroma’s al in de lucht hangen en je ziet het ook nog eens aan de koffie zelf af. Door alleen te werken met de lekkerste verse koffiebonen en romigste melk zetten wij keer op keer weer de lekkerste latte macchiato’s, cappuccino’s en espresso’s voor jouw gasten op tafel. Direct bereid vanuit de gezellige piaggio’s, ofwel mobiele koffiebars, zodat de gasten met eigen ogen kunnen zien hoe hun koffie gemaakt wordt door de barista’s uit Ridderkerk.

  Ultieme setting

  Bij een ultieme barista ervaring hoort natuurlijk ook een welbekende karakteristieke mobiele koffiebar, ook wel bekend als koffietuktuk. De koffiebars van barista Ridderkerk zijn allemaal voorzien van de benodigde apparatuur om de lekkerste specialiteitenkoffies te kunnen bereiden. Er zijn verschillende koffietrucks beschikbaar waaronder de klassieke Vespa piaggio, een koffiefiets, koffiedriewieler en mobiele espressobar. Bepaal samen met barista Ridderkerk welke piaggio het beste past bij jouw wensen en dan komt deze inclusief vakkundige barista alle gasten op jouw evenement bedienen.

  Specialisme

  Natuurlijk zijn verse koffiebonen en een gezellige piaggio van groot belang bij het neerzetten van een buitengewone koffiebeleving, maar de vakkundigheid van de barista is minstens zo belangrijk. Niet alleen hebben de barista’s uit Ridderkerk voldoende ervaring in het bereiden van de koffies, zij weten vooral dat het bedienen van de gasten is waar het echt om draait. Koffie is namelijk niet alleen een lekkere versnapering, het is vooral een moment van samenkomen en verbinden. Een gezellig sociaal moment waarbij goede koffie altijd zorgt voor een geluksmomentje, of dat nu op een zakelijke beurs is of tijdens een foodtruck festival.

  Door de vakkundigheid van de barista’s en de kwalitatieve koffiebonen kunnen wij keer op keer de meest verrukkelijke koffies serveren waar menig gast een grote glimlach van zal krijgen. Niet alleen in Ridderkerk bieden wij deze service aan maar dit is ook mogelijk als barista Dillenburg, barista Drievliet, barista Rijsoord, barista Rotterdam, barista Slikkeveer en nog veel meer.

  Actueel

  Koffiecatering ShellCOW Rotterdam
  september 24, 2021

  Vrijwilligers en sponsoren van Formule 1 genieten van koffiecatering Coffee on Wheels Rotterdam

  Wat was het een feest tijdens het Formule 1 weekend in Zandvoort. Natuurlijk wil je als Barista heel graag bij dit grootste sportevenement aanwezig zijn. Hoe mooi is het dan…